VB Groep

Integrale oplossingen

VB Groep is een gedreven organisatie, die wil bijdragen aan een hoogwaardige, efficiënt gebouwde, duurzame omgeving. Wat de werkmaatschappijen bindt is een gezamenlijke visie. Uitgangspunt van die visie is dat ruimte voor wonen, winkelen en werken, recreatie en zorg voor mensen aantrekkelijk dient te zijn. Blijvend aantrekkelijk in functioneel, financieel, esthetisch en maatschappelijk opzicht. Dus is het zaak om die ruimte optimaal te benutten, telkens weer opnieuw. Dat vraagt om flexibiliteit in gebruik, beheer, eigendom en financiering van vastgoed. En om doordachte huisvestingsoplossingen, inclusief juridische, fiscale en financiële aspecten.

 

VB Groep voorziet daarin, als integrale dienstverlener van ontwikkelen, bouwen en beleggen, in voortdurende afstemming met de gebruiker. Naast uitvoerder is de groep meer en meer initiator: scherp signalerend, creatief oplossend, breed georiënteerd, verankerd in een solide netwerk. Partnerschap, professionaliteit, creativiteit en betrouwbaarheid zijn de kernwaarden van VB Groep. Pragmatisch werkend aan een effectieve invulling van ieders huisvestingsbehoefte.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Naar het contactformulier


VB Groep

Postbus 2320

5600 CH Eindhoven

Elzentlaan 29

5611 LH Eindhoven

 

 

040 213 51 33

040 213 51 26

info@vbgroep.com

facturen@vbgroep.com

 

www.vbgroep.com

 

KvK nummer: 17144897
© Copyright 2008 VB Groep
Print | Links | Sitemap | Disclaimer | RSS Feed | Aangesloten bedrijven | Login
VBGroep op Twitter