VB Groep

Resultaat komt samen

Ruimtelijke vraagstukken worden steeds complexer. Projecten en ontwikkelingen vereisen meer en meer een integrale benadering van betrokken partijen. Dat heeft te maken met veranderende wetgeving, maatschappelijke en economische ontwikkelingen, gewijzigde financiële uitgangspunten, naast nieuwe inzichten in hoe mensen willen wonen en werken, winkelen en recreëren, leren en revalideren. Nieuwe uitdagingen dienen zich aan, die de grenzen van de traditionele vastgoeddisciplines overschrijden. VB Groep gaat die uitdagingen aan.

 

Onder de vlag van VB Groep opereert een groep solide ondernemingen actief op het gebied van Ontwikkelen en Bouwen.  De groep is landelijk actief, maar de focus ligt op Midden- en Zuid-Nederland. Iedere onderneming is zelfstandig en verantwoordelijk voor het eigen resultaat. Tegelijk maken ze gebruik van elkaars specifieke expertise. In die synergie ligt de onderscheidende kracht van VB Groep. Voor de ondernemingen, de medewerkers en hun opdrachtgevers: grotere partijen in de private en publieke sfeer, provinciale en gemeentelijke overheden, zorginstellingen, woningbouwcorporaties, onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties en particulieren. 

Links


Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Naar het contactformulier


VB Groep

Postbus 2320

5600 CH Eindhoven

Elzentlaan 29

5611 LH Eindhoven

 

 

040 213 51 33

040 213 51 26

info@vbgroep.com

facturen@vbgroep.com

 

www.vbgroep.com

 

KvK nummer: 17144897
© Copyright 2008 VB Groep
Print | Links | Sitemap | Disclaimer | RSS Feed | Aangesloten bedrijven | Login
VBGroep op Twitter